Rata cu castraveti si ceapa

Printeaza

Rata cu castraveti si ceapa din: rata, castraveti, pasta de rosii, ceapa, ardei, ulei, piper.

Ingrediente:Rata cu castraveti si ceapa

  • o rata
  • 6-8 castraveti mici murati
  • 1/2ceasca de pasta de rosii
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei grasi
  • ulei
  • piper

Mod de preparare:

Spalati castravetii si taiati-i in felii rotunde si mai groase. Intr-o cratita cu ulei, puneti un rind de felii de castraveti, peste acestea ceapa tocata, iar deasupra bucati de carne.

Turnati pasta de rosii dezlegata, puneti rondelele de ardei gras si piper. Asezati din nou castraveti si ceapa.

Turnati apa cit sa le acopere si lasati sa fiarba la cuptor pina cind carnea se fragezeste si sosul a scazut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.