Raţă cu legume şi vin

Printeaza

Raţă cu legume şi vin

Raţă cu legume şi vin din: pulpe de rata, cartofi, morcovi, rosii, dafin, vin, ulei, sare, piperdin: pulpe de rata, cartofi, morcovi, rosii, dafin, vin, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 pulpe de raţă
  • 4 cartofi
  • 6 mor­covi
  • 2 cepe roşii
  • 2 foi de dafin
  • 1/21 vin alb
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, morcovii şi ceapa, tai rondele morcovii şi cartofii, le prăjeşti în ulei încins, apoi adaugi ceapa şi laşi pe foc până se înmoaie.

Scoţi legumele pe o farfurie şi în uleiul rămas prăjeşti carnea. După ce s-a rumenit, adaugi legumele prăjite, torni vinul, pui foile de dafin, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi totul să fiar­bă înăbuşit, pe foc mic, încă 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.