Rata cu mazare boabe

Printeaza

Rata cu mazare boabe 

Ingrediente:Rata cu mazare boabe

  • 1 raţă mijlocie
  • 700 g mazăre boabe verde
  • 2 ceşti zeamă de carne
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 lingură unt
  • sare
  • patrunjel

 

 

Mod de preparare:

Se fierbe mazărea boabe cu zeama de carne. Când este aproape fiartă, se adaugă sare, zahăr şi puţin unt.

Se frige o raţă tânără la tavă . Când raţa este friptă, se pune mazărea împrejur şi se mai lasă puţin la cuptor să se rumenească.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.