Rata la gratar

Printeaza

 

O reteta usoara de carne de rata la gratar cu margarina, miere, sare si piper macinat.Rata la gratar

Ingrediente:

  • 1 pulpă de raţă
  • 50 g margarină
  • 2 linguri miere
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare :

Cureţi carnea si o intepi cu furculita din loc in loc si pui cu margarina. Asezi pe un grătar, deasupra unei tăvi în care se scurge grăsimea topită în timpul coptului. O pui în cuptorul încins şi o laşi 60 de minute.

Intre timp, întorci carnea şi scurgi grăsimea din tavă, pe care apoi o amesteci cu miere şi cu ea ungi carnea de mai multe ori pe timpul coacerii până în momentul în care este rumenită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.