Rata picanta

Printeaza

Rata picanta din: piept de rata, ardei, ceapa, praf de ardei iute, ulei, rozmarin, vin, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 piept de raţă
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapă
  • 1 praf de ardei iute
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 crenguţă rozmarin
  • 250 ml vin roşu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi pieptul de raţă, tăiat bucăţi, 20 de minute în apă cu sare.

Incingi uleiul şi căleşti 4-5 minute pieptul pe ambele părţi, adaugi vinul, ardeii tăiaţi feliuţe, ceapa solzişori, condimentezi cu sare şi piper după gust, adaugi pu­dra de adei iute şi crenguţa de rozma­rin.

Ţii pieptul în acest lichid până ce sosul se reduce la jumătate.

 

Rata picanta

Rata picanta

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Ceviche: Rețete Delicioase și Istoria Acestei Mâncăruri Unice

Ceviche este un preparat culinar tradițional din America Latină, cunoscut pentru prospetimea sa și gustul său unic. Istoria Ceviche: Este important de menționat că există dovezi că popoarele indigene din regiunile de coastă ale Americii Latine consumau o formă timpurie de ceviche încă din perioada pre-colonială. Aceste […]

Înghețată cu Matcha: Rețetă Japoneză Tradițională

din: ceai matcha, lapte integral, smantana lichida, zahar granulat, galbenusuri de ou, extract de vanilie.   Ingrediente: 2 lingurițe de ceai matcha 1 cană de lapte integral 1 cană de smântână lichidă 1/2 cană de zahăr granulat 4 gălbenușuri de ou 1 linguriță de extract de vanilie   Mod […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.