Piept de Rață cu Sos de Portocale și Tarhon din: piept de rata, sare, piper, suc de portocale, coaja de portocala, vin, miere, tarhon, sare, piper, unt. Această combinație clasică, în care dulceața portocalelor și aroma distinctă a tarhonului complementază perfect textura suculentă și gustul intens al cărnii de rață, este ideală pentru cinele festive […]
Rata la tigaie in frunze de salata verde
PrinteazaRata la tigaie in frunze de salata verde din: seminte de rodie, mango, ceapa verde, patrunjel, ulei, rata, lamaie, otet de orez, sos de chili, ardei iute.
Ingrediente:
- 50 g seminţe de rodie
- 100 g mango, tăiat bucăţi
- 2 fire ceapă verde, tocată mărunt
- pătrunjel proaspat, tocat
- 1 linguriţă ulei
- 175 g fileuri de raţă, tăiate fâşii subţiri
- 3 linguri sos hoisin
- 2-3 capâţâni mici de salată verde
Ingrediente pentru vinegreta:
- zeama de la 1 lamaie
- 1 lingura otet de orez
- 1 lingura sos de chili
- 1/2 ardei iute, tocat marunt
Mod de preparare:
Combină seminţele de rodie, mango, ceapa verde şi pătrunjelul. Combină ingredientele pentru vinegretă.
Incinge uleiul şi prăjeşte carnea 3-4 minute. Adaugă sosul hoisin.
Combină vinegreta cu amestecul cu seminţe de rodie şi porţioneazâ în frunze de salată împreună cu carnea prăjită.
Serveşte pe platou.
Rata la tigaie in frunze de salata verde
Pofta buna!
Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa
Piept de Pui la Grătar, Legume la Abur și Quinoa din: piept de pui, quinoa, brocoli, ardei, sare, piper, ulei. Acest trio nutritiv reprezintă combinația ideală pentru o masă echilibrată, plină de proteine de calitate, fibre și vitamine esențiale. Perfect pentru cei care își doresc o alimentație sănătoasă, dar și pentru gurmanzii care nu vor […]
Cum să Marinezi Corect Carnea de Rață
Cum să Marinezi Corect Carnea de Rață pentru a Obține Frăgezime și Savoare Desăvârșită – Marinarea cărnii de rață este esențială pentru a obține o carne fragedă, suculentă și plină de aromă. Carnea de rață are un gust distinctiv și o textură unică, care beneficiază enorm de pe urma unui proces de marinare bine realizat. […]