Ratatouille cu morcovi si fasole verde

Printeaza

Ratatouille cu morcovi si fasole verde din: vinete, dovlecei, ceapa, ardei gras, rosii, usturoi, ulei de masline, frunze de busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Ratatouille_cu_morcovi_si_fasole_verde

  • 100 g vinete
  • 200 g dovlecei
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras mare
  • 2 rosii mari
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi vinetele şi tăiati-le cubulete, pregătiţi ardeii şi tăiati-i feliute subţiri, iar dovleceii în rondele. Roşiile curăţate de pielită se taie felii;

Tăiaţi peştişori ceapa şi, împreună cu usturoiul, îl puneţi la călit în ulei, adăugaţi prima dată ardeii, după care dovleceii, vinetele, iar la sfârşit roşiile;

Căliţi totul la foc mic şi adăugaţi un pahar de vin alb. Lăsaţi să se evapore, adăugaţi sare şi căliţi în continuare, adăugaţi un pahar de apă;

Adăugaţi la sfârşit foile de busuioc şi un pic de oregano; Se pot adăuga 1-2 morcovi şi o mână de fasole verde.

Ratatouille cu morcovi si fasole verde

Ratatouille_cu_morcovi_si_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.