Frigarui de pui cu ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara, ulei. Ingrediente: Pentru frigarui: 500 g piept de pui 100 g rosii cherry ulei de masline sare piper cimbru Pentru ratatouille: 1 vanata 1 dovlecel […]
Ratatouille cu rozmarin
PrinteazaRatatouille cu rozmarin din: vinete, dovlecei, ardei grasi, rosii, ceapa, usturoi, rozmarin, ulei de masline, sare si piper.
- 300 g vinete
- 300 g dovlecei mici
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras galben
- 300 g rosii
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita rozmarin proaspat
- 7 linguri ulei de masline
- sare si piper macinat
Mod de preparare:
Speli legumele, le scurgi şi le cureţi. Tai vinetele în cubuleţe şi le sărezi. Tai dovleceii în felii.
Tai ardeii în patru, le îndepărtezi cotorul şi pereţii interiori, îi speli şi îi tai fâşii.
Opăreşti roşiile, le decojeşti, le scoţi seminţele, iar pulpa o tai cubuleţe.
Cureţi ceapa şi usturoiul, iar ceapa o tai în cubuleţe mici. Usturoiul îl pisezi. Speli verdeţurile, le usuci prin ştergere şi le toci foarte mărunt.
Aşezi legumele în straturi într-o oală, începând şi terminând cu vinetele. Peste fiecare strat presari sare, piper, ceapă, usturoi şi verdeţuri.
Fierbi totul acoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute, fără a amesteca. Serveşti preparatul presărat cu rozmarin.
Ratatouille cu rozmarin
Pofta buna!
poate iti place si:
Ratatouille cu legume de sezon
Ratatouille cu legume de sezon din: vinete, dovlecei, ardei, ceapa, usturoi, rosii, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 2 vinete medii 2 dovlecei 1 ardei roşu 1 ceapă 2-3 căţei de usturoi 4-5 roşii mari 1 conservă de roşii decojite, tocate 2 linguri de ulei sare piper cimbru proaspăt sau uscat Mod de preparare: Incălzeşte […]
Pofta buna!
Ratatouille e un fel de tocanita
Da, asa e Ana, rattouille e n fel de tocanita. Mie-mi place mult cum ti-a iesit ratatouille asta