Ratatouille simplu

Printeaza

 

Ingrediente:Ratatouille simplu

  • 4 ardei graşi
  • două cepe
  • 4 roşii
  • 600 g vi­nete
  • 450 g dovle­cei
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • o linguriţă de sare
  • o linguriţă de piper negru
  • două linguri de amestec de ierburi

 

Mod de preparare:

Ardeii se curăţă şi se taie jullien. Se toacă cepele, roşiile, vinetele şi dovleceii. Se în­cinge uleiul şi se prăjeşte ceapa. Se adaugă ro­şiile, vinetele şi dovleceii. Se să­rează şi se piperează, apoi se la­să 30 de minute la foc mic. Se pre­sară ierburi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.