Ravioli antipasti
PrinteazaRavioli antipasti din: ravioli, rosii decojite, amestec antipasti, branza, aroma de migdale, piper, salvie, frunzulite de migdale, fulgi de unt.
- 400 g ravioli verzi proaspeţi, umpluţi cu brânză
- sare
- 250 g roşii decojite din conservă
- 200 g amestec de antipasti (la borcan)
- 200 g brânză tare picantă (rasă)
- 1-2 picături de aromă de migdale
- piper
- salvie mărunţită
- grăsime pentru formă
- 100 g frunzuliţe de migdale
- fulgi de unt
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se încinge în prealabil cuptorul la 200 °C.
Se încing roşiile cu zeama, antipastele, brânza şi aroma de migdale, amestecând continuu, până când brânza începe puţin să se topească. Se condimentează cu sare, piper şi salvie.
Se unge cu grăsime o formă termorezistentă plată, în care se aşează apoi ravioli.
Peste paste se distribuie amestecul de roşii, iar deasupra se presară frunzuliţele de migdale şi fulgii de unt. Se bagă la cuptor (nivelul de sus) 5-6 minute.
Pofta buna!