Ravioli cu brânză şi sos de roşii
PrinteazaRavioli cu brânză şi sos de roşii din: ravioli cu branza, suc de rosii, ceapa, unt, usturoi, cascaval, patrunjel verde, sare si piper.
Ingrediente:
- 250 g ravioli cu branza
- 1 conserva de rosii (in suc de rosii)
- 1 ceapa
- 1 lingura cu unt
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura cu cascaval ras
- 1 legatura de patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă clocotită cu un praf de sare şi lasă-le 15 minute; scurge-le într-o sită, aşază-le pe un platou şi presară caşcavalul (să se topească peste pastele calde).
Curăţă ceapa şi pune-o şi pe ea la fiert întreagă. Scoate ceapa şi paseaz-o mărunt cu un blender, împreună cu usturoiul zdrobit.
Topeşte untul şi pune ceapa pasată şi roşiile opărite, decojite şi zdrobite cu fuculiţa. Lasă la fiert până ce capătă consistenţă (1 5 minute).
La final, potriveşte gustul de sare şi piper. Serveşte pastele cu câteva linguri de sos şi puţin pătrunjel proaspăt tocat.
Ravioli cu brânză şi sos de roşii
Pofta buna!
vreau si eu
Ravioli cu brânză şi sos de roşii ce bine suna 🙂