Ravioli cu branza si sos de carne
PrinteazaRavioli cu branza si sos de carne din: ulei de masline, carne de carnati, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper, ravioli, mozzarella, parmezan, busuioc.
- 1 lingura ulei de masline
- 1 kg carne din carnati
- 1 cutie rosii cubulete
- 1 cutie sos de rosii
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 lingurite condimente
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1 lingurita praf de ceapa
- sare si piper negru proaspat macinat
- 1 punga ravioli umplute cu branza
- 1 ceasca branza mozzarella
- 1/2 cana parmezan ras
- 1/4 ceasca frunze busuioc
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul.
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati carnatii si gatiti aproximativ 3-5 minute. Se adauga rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare si piper, dupa gust. Se adauga ravioli si 1 1/2 cesti de apa.
Se aduce la fierbere, se acopera cu un capac, se reduce focul si se gateste aproximativ 8-10 minute. Opriti focul, acoperiti cu mozzarella si parmezan. Dati la cuptor aproximativ 2-4 minute.
Serviti garnisite cu busuioc.
Pofta buna!