Ravioli cu branza si sos de carne

Printeaza

Ravioli cu branza si sos de carne din: ulei de masline, carne de carnati, rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper, ravioli, mozzarella, parmezan, busuioc.

Ingrediente:Ravioli cu branza si sos de carne

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 kg carne din carnati
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 cutie sos de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 lingurite condimente
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 1 lingurita praf de ceapa
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 1 punga ravioli umplute cu branza
  • 1 ceasca branza mozzarella
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1/4 ceasca frunze busuioc

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul.

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu. Adaugati carnatii si gatiti aproximativ 3-5 minute. Se adauga rosii, sos de rosii, pasta de tomate, condimente, praf de usturoi, praf de ceapa, sare si piper, dupa gust. Se adauga ravioli si 1 1/2 cesti de apa.

Se aduce la fierbere, se acopera cu un capac, se reduce focul si se gateste aproximativ 8-10 minute. Opriti focul, acoperiti cu mozzarella si parmezan. Dati la cuptor aproximativ 2-4 minute.

Serviti garnisite cu busuioc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.