Ravioli cu caşcaval
PrinteazaRavioli cu caşcaval din: faina, oua, ulei de masline, sare, albus, ceapa, unt, menta, cascaval, galbenus, gris, coaja de portocala, sare, piper, albus, ulei de masline, rosii decojite si busuioc.
aluat:
- 400 g faina
- 4 oua
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita sare
- 1 albus
umplutura:
- 1 ceapa
- 1 lingura unt
- 1 legatura menta
- 250 g cascaval
- 1 galbenus
- 2 linguri gris
- 1 lingurita coaja de portocala rasa
- sare
- piper
- 1 albus
in plus:
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei de masline
- 500 g rosii decojite (conserva)
- 2 linguri busuioc tocat
- sare
- piper
- zahar
Mod de preparare:
Se face un aluat, se modelează sub formă de bilă, se înfăşoară în folie şi se lasă să se odihnească 30 min. Se toacă ceapa şi se căleşte în unt; se răceşte. Se toacă menta, se rade caşcavalul, se amestecă împreună cu gălbenuşul, grisul şi coaja de portocală. Se condimentează.
Se împarte aluatul în 4, se întinde câte o foaie cu sucitorul. Se decupează cerculeţe (0 7 cm) şi se aşază pe fiecare o linguriţă de umplutură. Se ung marginile cu albuş şi se pliază, presând. Se toacă ceapa şi se căleşte; se adaugă roşii şi busuioc, să lasă la foc moale 10 min. Se sărează şi se piperează după gust.
Se fierb pastele în apă cu sare până ce urcă la suprafaţa apei. Se lasă apoi să se scurgă şi se servesc în sos de roşii.
Ravioli cu caşcaval
Pofta buna!
Ravioli cu cascaval vreau sa incerc si eu