Ravioli cu peşte şi portocale

Printeaza

O reteta de ravioli cu peste si portocale din: faina alba, oua, file de biban, ansoa in ulei, unt, vin alb, ou, usturoi, unt, portocale si patrunjel verde.

Ingrediente:Ravioli cu peşte şi portocale

pentru aluat:

  • 250 g faină albă
  • 2 ouă

pentru umplutură:

  • 300 g file de biban
  • 4 bucăţi anşoa în ulei
  • 25 g unt
  • 1 pahar vin alb
  • 1 ou
  • 2 căţei usturoi

pentru asezonare:

  • 25 g unt
  • 2 portocale
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Taie bucăţi fileurile de biban. Intr-o cratiţă, înăbuşă usturoiul cu 25 g de unt, căleşte puţin bucăţelele de anşoa, apoi adau­gă bibanul. Pune un praf de sare şi toarnă vinul, apoi lasă-le să fiarbă puţin.

Acoperă vasul cu un capac şi lasă la fiert circa 10 minute, completând lichidul cu puţină apă dacă este nevoie. Trece peştele prin maşina de tocat şi amestecă-1 cu 1 ou bătut.

Frământă un aluat din ingredientele indicate şi întinde o foaie. Pune pe ea grămăjoare din umplutură, la distanţe egale, şi confecţionează ravioli. Stoarce portocalele şi păstrează coaja.

Fierbe ravioli în apă cu un praf de sare, scurge-i şi căleşte-i în tigaie cu 25 g de unt şi cu zeama de portocale. Presară-i cu pă­trunjel tocat mărunt şi cu coaja de portocale tăiată fâşiuţe foarte subţiri.

Ravioli cu peşte şi portocale

Ravioli cu peşte şi portocale

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.