Ravioli cu rosii, ardei capia si usturoi

Printeaza

Ravioli cu rosii, ardei capia si usturoi din: ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, ardei capia, oregano, sare, piper, foaie de dafin, ravioli, rosii, mozzarella, pesto de busuioc.

Ingrediente:Ravioli_cu_rosii_ardei_capia_si_usturoi

  • 2 cepe frantuzesti
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 g rosii decojite
  • 300 g ardei capia rosii, copti si decojiti
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 500 g ravioli umplute cu branza
  • 4 rosii
  • 250 g mozzarella
  • 100 g pesto de busuioc

 

Mod de preparare:

Se toacă usturoiul şi ceapa şi se călesc în ulei de măsline. Se adaugă roşiile, jumătate de linguriţă oregano, sare şi piper. Se adaugă foaia de dafin şi ardeii copţi tăiaţi fâşii. Se fierbe fără capac 10 min. Se încinge cuptorul la 220 °C.

Se pun ravioli la fiert în apă clocotită cu sare; se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se curăţă roşiile şi se taie felii. Se lasă să se scurgă mozzarella şi se taie felii.

Pe fundul a 4 forme mici de gratin sau al uneia singure, mare, se repartizează un strat de pesto. Se aşază deasupra straturi alternative de ravioli şi felii de roşii; se acoperă cu sos de roşii şi ardei. Se aşază deasupra mozzarella şi se coace gratinul în cuptorul pregătit, timp de cca 15 min. Se ornează cu busuioc.

 

Ravioli cu rosii, ardei capia si usturoi

Ravioli_cu_rosii_ardei_capia_si_usturoi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.