Ravioli din spanac si ricotta

Printeaza

Ravioli din spanac si ricotta din: spanac, ricotta, parmezan, galbenusuri, nucsoara, sare, faina, sos de tomate.

Ingrediente:Ravioli_din_spanac_si_ricotta

  • o cana de spanac fiert, scurs si tocat
  • 3 sferturi de cana de ricotta
  • jumatate de cana de parmezan ras
  • 2 galbenusuri
  • un praf de nucsoara
  • sare dupa gust
  • o cana de faina
  • sos de tomate

 

Mod de preparare:

Amestecati într-un bol spanacul, brânză ricotta, parmezanul, gălbenuşurile de ou, nucşoara şi sarea. Incorporaţi făina. Puneţi apă la fiert cu sare. Modelaţi cu 2 linguri găluşte din compoziţia de ravioli şi lăsati-le să cadă în apa care fierbe.

Nu le amestecaţi. Când sunt gata, se vor ridica la suprafaţă. Intre timp, încălziţi sosul de tomate. Când ravioli sunt gata, serviti-le cu sos sos de tomate.

Ravioli din spanac si ricotta

Ravioli_din_spanac_si_ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.