Ravioli din spanac si ricotta
PrinteazaRavioli din spanac si ricotta din: spanac, ricotta, parmezan, galbenusuri, nucsoara, sare, faina, sos de tomate.
- o cana de spanac fiert, scurs si tocat
- 3 sferturi de cana de ricotta
- jumatate de cana de parmezan ras
- 2 galbenusuri
- un praf de nucsoara
- sare dupa gust
- o cana de faina
- sos de tomate
Mod de preparare:
Amestecati într-un bol spanacul, brânză ricotta, parmezanul, gălbenuşurile de ou, nucşoara şi sarea. Incorporaţi făina. Puneţi apă la fiert cu sare. Modelaţi cu 2 linguri găluşte din compoziţia de ravioli şi lăsati-le să cadă în apa care fierbe.
Nu le amestecaţi. Când sunt gata, se vor ridica la suprafaţă. Intre timp, încălziţi sosul de tomate. Când ravioli sunt gata, serviti-le cu sos sos de tomate.
Ravioli din spanac si ricotta
Pofta buna!