Ravioli cu dovleac si parmezan

Printeaza

Ravioli cu dovleac si parmezan din: unt, pulpa de dovleac, usturoi, frunze de salvie, ravioli cu urda si spanac, parmezan.

Ingrediente:Ravioli_cu_dovleac_si_parmezan

  • 30 g unt
  • 350 g pulpa de dovleac
  • 4 catei de usturoi, taiat felii subtiri
  • 15 frunze de salvie, tocate
  • 375 g ravioli cu urda si spanac
  • 50 g parmezan azuit fasii

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, pe foc, topeşte untul şi adaugă dovleacul, usturoiul şi salvia.

Fierbe înăbuşit 15 min, până când dovleacul se înmoaie. Intre timp, fierbe ravioli conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi apoi scurge de lichid şi păstrează deoparte 2 linguri din apa de fiert pe care o adaugi dovleacului.

Combină pastele cu dovleacul, adăugând apa dacă este nevoie şi serveşte cu fâşii de parmezan.

Ravioli cu dovleac si parmezan

Ravioli_cu_dovleac_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.