Ravioli cu dovleac si parmezan
PrinteazaRavioli cu dovleac si parmezan din: unt, pulpa de dovleac, usturoi, frunze de salvie, ravioli cu urda si spanac, parmezan.
- 30 g unt
- 350 g pulpa de dovleac
- 4 catei de usturoi, taiat felii subtiri
- 15 frunze de salvie, tocate
- 375 g ravioli cu urda si spanac
- 50 g parmezan azuit fasii
Mod de preparare:
Intr-un vas larg, pe foc, topeşte untul şi adaugă dovleacul, usturoiul şi salvia.
Fierbe înăbuşit 15 min, până când dovleacul se înmoaie. Intre timp, fierbe ravioli conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi apoi scurge de lichid şi păstrează deoparte 2 linguri din apa de fiert pe care o adaugi dovleacului.
Combină pastele cu dovleacul, adăugând apa dacă este nevoie şi serveşte cu fâşii de parmezan.
Ravioli cu dovleac si parmezan
Pofta buna!