Salată grecească cu ravioli din: rosii cherry, castravete, ceapa rosie, ravioli, masline, branza feta, ulei de masline, otet din vin alb, sare, piper, fulgi de chili, oregano, patrunjel. Ingrediente: 250 g roşii cherry 1 castravete 1 ceapă roşie, mică 200 g ravioli cu umplutură la alegere 1 mână de măsline kalamata 50 g brânză feta […]
Ravioli cu roşii şi carne
PrinteazaRavioli cu roşii şi carne din: faina, oua, carne de vita, dovlecel, ceapa, usturoi, ulei, rosii, sare, piper, oregano.
Ingrediente:
- 200 g făină
- două ouă
- 500 g carne de vită tocată
- un dovlecel
- o ceapă
- 4 căţei de usturoi
- 100 ml ulei de floarea-soarelui
- 5 roşii
- sare
- piper
- oregano
Mod de preparare:
Ceapa şi usturoiul se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se pun într-un castron.
Dovlecelul se spală, se toacă mărunt sau se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari şi se pune lângă ceapă.
Se încinge uleiul într-o cratiţă, se adaugă legumele şi se călesc până devin aurii.
Se adaugă carnea de vită, se căleşte până devine albă, se toarnă roşiile date pe râzătoare şi se condimentează.
Se fierbe totul până scade compoziţia şi se lasă să se răcească.
Ouăle se amestecă bine cu un sfert de linguriţă cu sare, puţin piper, o lingură cu ulei şi făina până rezultă un aluat potrivit de tare.
Se întinde o foaie subţire, se decupează rondele cu o cană şi se pune compoziţie pe o jumătate a rondelelor.
Se acoperă cu jumătatea rămasă, se presează marginile cu degetele sau cu dinţii unei furculiţe şi se fierb şapte minute la foc mic, în apă cu puţină sare.
Ravioli cu roşii şi carne
Ravioli cu crema de branza
Ravioli cu crema de branza din: anghinare, praz, usturoi, crema de branza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ravioli. Ingrediente: 250 g de anghinare in ulei, din conserva, scurse si tocate, cu 1 lingura de ulei pusa deoparte 1 praz mare, feliat fin 1 catel de usturoi zdrobit 3 linguri crema de branza coaja rasa […]
asta chiar e de incercat