Ravioli cu crema de branza din: anghinare, praz, usturoi, crema de branza, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ravioli. Ingrediente: 250 g de anghinare in ulei, din conserva, scurse si tocate, cu 1 lingura de ulei pusa deoparte 1 praz mare, feliat fin 1 catel de usturoi zdrobit 3 linguri crema de branza coaja rasa […]
Ravioli cu sos de carne si parmezan
PrinteazaRavioli cu sos de carne si parmezan din: ceapă, usturoi, cuişor, ulei de măsline, carne tocată mixtă, vin roşu, roşii fără pieliţă diu cutie, sare, ravioli sau penne proaspeţi, parmezan răzuit, piper proaspăt măcinat.
Ingrediente:
- 1 /2 ceapă
- 1/2 căţel de usturoi
- 1 cuişor
- 3 linguri ulei de măsline
- 150 g carne tocată mixtă
- 4 linguri vin roşu
- 400 g roşii fără pieliţă diu cutie
- sare
- 250 g ravioli sau penne proaspeţi
- 25 g parmezan răzuit
- piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Ceapa şi usturoiul se toacă fin, se prăjesc în ulei de măsline împreună cu cuişorul, se adaugă carnea, se stinge cu vin şi se lasă să fiarbă până când carnea e bine pătrunsă.
Se pasează roşiile, se adaugă la carne, se sărează şi se lasă să fiarbă 1 o, învârtindu-se din când în când şi eventual adăugând puţină apă.
In acest timp, se fierb tăiţei, se amestecă cu sosul şi se presară cu parmezan şi piper.
Ravioli cu sos de carne si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Ravioli cu crema de branza
Pofta buna!