Ravioli cu spanac şi ricotta

Printeaza

Se încinge un pic de ulei de măsline într-o tigaie şi se prăjesc 2 cepe tocate mărunt şi 4 căţei de usturoi striviţi, până se înmoaie.

Se adaugă 200g de spanac şi se amestecă până se înmoaie. Se adaugă 300g de ricotta, se amestecă şi se condimentează bine cu sare şi piper. Se păstrează caldă.

Intre timp, se fierb 12 foi de lasagna conform instrucţiunilor de pe pachet. Se aşază 3 foi pe fiecare farfurie, împreună cu amestecul de spanac; se presară un pic de parmezan, piper negru şi ulei de măsline extravirgin. Se serveşte cu salată.

Ravioli cu spanac şi ricotta

Ravioli cu spanac şi ricotta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.