Ravioli cu tomate
PrinteazaO reteta delicioasa de ravioli cu: ulei, ardei, usturoi, rosii, ceapa, pasta de tomate, verdeturi, parmezan.
Ingrediente:
- 2 linguri de ulei
- 2 ardei mijlocii, tăiaţi felii
- 2 căţei de usturoi, pisaţi
- 1 cană de roşii tăiate
- o ceapă dulce
- 2 linguri de pastă de tomate
- 1/2 de lingură de verdeţuri
- 500 g ravioli cu brânză sau carne (se fierb, se scurg de apă şi se păstrează calzi)
- parmezan ras
Mod de preparare:
Incălzeşti uleiul într-o cratiţă mijlocie, la foc mic. Adaugi ardeiul şi usturoiul; laşi pe foc cinci minute până când ardeiul se înmoaie. Adaugi pasta de tomate şi condimentele (sau verdeaţa).
Laşi la foc mic, neacoperit, zece minute. Intinzi sosul pe platou. Adaugi ravioli deasupra şi torni peste ei sosul rămas. Eventual, ornezi cu parmezan ras.
Pofta buna!
Bun ravioli cu tomate