Ravioli cu tomate

Printeaza

O reteta delicioasa de ravioli cu: ulei, ardei, usturoi, rosii, ceapa, pasta de tomate, verdeturi, parmezan.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei
  • 2 ardei mijlocii, tăiaţi felii
  • 2 căţei de usturoi, pisaţi
  • 1 cană de roşii tăiate
  • o ceapă dulce
  • 2 lin­guri de pastă de tomate
  • 1/2 de lingură de verdeţuri
  • 500 g ravioli cu brânză sau carne (se fierb, se scurg de apă şi se păstrează calzi)
  • parmezan ras

Mod de preparare:

Incălzeşti uleiul într-o cratiţă mijlocie, la foc mic. Adaugi ardeiul şi usturoiul; laşi pe foc cinci minute până când ardeiul se înmoaie. Adaugi pasta de tomate şi condimentele (sau verdeaţa).

Laşi la foc mic, neacoperit, zece minute. Intinzi sosul pe platou. Adaugi ravioli deasupra şi torni peste ei sosul rămas. Eventual, ornezi cu parmezan ras.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bun ravioli cu tomate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.