Ravioli umpluti cu pesto si maline

Printeaza

Ravioli umpluti cu pesto si maline din: jicama,pesto de coriandru, brânză din muguri de pin sau sos din muguri de pin, măsline.

 

Ingrediente:

  • 1/2 jicama, cojită şi tăiată în fâşii subţiri
  • 1/2 ceaşcă de pesto de coriandru
  • 1/4 ceaşcă de brânză din muguri de pin sau sos din muguri de pin
  • măsline crude, pentru a garnisi (facultativ)

 

Mod de preparare:

Ravioli umpluti cu pesto si maline: Cojiţi jicama şi tăiaţi-o în felii subţiri pătrate, cu latura cam de zece centimetri.

Puneţi câte o jumătate de lingură de pesto în mijlocul fie­cărei felii de jicama.

Impăturiţi jicama şi apăsaţi marginile, pentru a da forma de ravioli.

Puneţi râviolii pe o farfurie. Presăraţi desupra brânză din semin­ţe de pin sau sos din muguri de pin şi garnisiţi cu măsline.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.