Ravioli umpluti cu pesto si maline
PrinteazaRavioli umpluti cu pesto si maline din: jicama,pesto de coriandru, brânză din muguri de pin sau sos din muguri de pin, măsline.
Ingrediente:
- 1/2 jicama, cojită şi tăiată în fâşii subţiri
- 1/2 ceaşcă de pesto de coriandru
- 1/4 ceaşcă de brânză din muguri de pin sau sos din muguri de pin
- măsline crude, pentru a garnisi (facultativ)
Mod de preparare:
Ravioli umpluti cu pesto si maline: Cojiţi jicama şi tăiaţi-o în felii subţiri pătrate, cu latura cam de zece centimetri.
Puneţi câte o jumătate de lingură de pesto în mijlocul fiecărei felii de jicama.
Impăturiţi jicama şi apăsaţi marginile, pentru a da forma de ravioli.
Puneţi râviolii pe o farfurie. Presăraţi desupra brânză din seminţe de pin sau sos din muguri de pin şi garnisiţi cu măsline.
Pofta buna!