Raviolli cu branză feta

Printeaza

Raviolli cu branză feta

Raviolli cu branză feta

Ingrediente:

  • 500 g brânză feta
  • 3 ouă
  • 200 ml apă
  • 300 g făină
  • un vârf de cuţit de nucşoară măcinată
  • doi ardei capia
  • doi castraveţi
  • roşii cherry
  • 250 g smântână
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • mărar

Preparare:

Brânza feta se împarte în două. O parte se sfărâmă cu o fur­culiţă şi se amestecă bine cu mărar tocat, iar restul se taie în cubuleţe. Ouăle se sparg într-un castron şi se bat bine cu o furculiţă.

Se adaugă apa, nucşoara, un vârf de cuţit de sare şi o linguriţă de ulei de măsline. Se toarnă totul peste făină şi se amestecă până când rezultă un aluat elastic, dar care să nu se lipească de mâini.

Dacă este nevoie se mai adaugă făină. Se lasă aluatul să se odih­nească timp de zece minute, apoi se întinde o foaie subţire, se taie în pătrăţele şi se umplu cu brân­ză. Se împăturesc şi se presează marginile cu o furculiţă.

Se lasă pe masă zece minute, apoi se fierb. Separat se face o salată din ardeii şi castraveţii tăiaţi în cubuleţe, felii de roşii cherry, piperul, uleiul de măsline şi cuburile de feta.

Se serveşte totul cald sau rece, alături de smântână ameste­cată cu piper măcinat şi mărar tocat. Putem aduga ardei taiati si in umplutura de raviolli

Raviolli cu brânză feta

Raviolli cu brânză feta.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.