Raviolli cu branza si sos de rosii

Printeaza

Raviolli cu branza si sos de rosii din: raviolli cu branza, ulei, usturoi, dovlecel, suc de rosii, cascaval, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Raviolli_cu_branza_si_sos_de_rosii

  • 500 g raviolli cu brânză
  • 1/4 ceaşcă ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 dovlecel
  • 1 cană suc de roşii
  • caşcaval
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

La început, se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi se pun la scurs. Apoi se prepară sosul de roşii, astfel: în uleiul încins se pune la călit, pentru 2 minute, usturoiul şi dovlecelul, spălat, curăţat şi tăiat cubuleţe mici.

Se adaugă treptat sucul de roşii şi se mai ţine pe foc un clocot-două. După ce focul s-a oprit, se condimentează după gust cu sare şi piper şi se lasă la răcit.

Odată ce pastele s-au scurs bine, se răstoarnă într-un vas adânc sau într-un bol, iar deasupra se toarnă sosul şi se presară caşcavalul ras.

Se servesc ca atare, calde sau reci, iar deasupra, pentru gust şi efect, se presară pătrunjel verde tocat mărunt.

 

 

Raviolli cu branza si sos de rosii

Raviolli_cu_branza_si_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.