Rechin în sos de vin
PrinteazaRechin în sos de vin din: fileuri de rechin, masline, rosii cherry, capere, vin alb, zeama de lamaie, busuioc si sare.
- 4 fileuri de rechin
- 200 g masline
- 10 rosii cherry
- 1 lingurita de capere
- 250 ml vin alb
- zeama de la o lamaie
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
încinge o tigaie de teflon şi frige iute bucăţile de peşte pe ambele părţi, apoi adaugă vinul, caperele şi lasă să dea în câteva clocote.
Unge un vas de yena cu ulei şi aşază bucăţile de peşte, toarnă sosul peste ele, zeama de lămâie şi presară busuioc.
Adauga maslinele, rosiile taiate pe jumatate si toarna o ceasca de apa. Da la cuptor 20 de minute, pana ce sosul a scazut aproape tot.
Rechin în sos de vin
Pofta buna!