Rechin în sos de vin

Printeaza

Rechin în sos de vin din: fileuri de rechin, masline, rosii cherry, capere, vin alb, zeama de lamaie, busuioc si sare.

Ingrediente:Rechin_în_sos_de_vin

  • 4 fileuri de rechin
  • 200 g masline
  • 10 rosii cherry
  • 1 lingurita de capere
  • 250 ml vin alb
  • zeama de la o lamaie
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

încinge o tigaie de teflon şi frige iute bu­căţile de peşte pe am­bele părţi, apoi adaugă vinul, caperele şi lasă să dea în câteva clocote.

Unge un vas de yena cu ulei şi aşază bucăţile de peşte, toarnă sosul peste ele, zeama de lămâie şi presară busu­ioc.

Adauga maslinele, rosiile taiate pe jumatate si toarna o ceasca de apa. Da la cuptor 20 de minute, pana ce sosul a scazut aproape tot.

Rechin în sos de vin

Rechin_în_sos_de_vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.