Kronenbourg 1664 este o bere de grâu franceză, cunoscută pentru aromele sale distincte de fructe și flori. Produsă de Kronenbourg Brewery, una dintre cele mai vechi și prestigioase berării din Franța, această bere oferă o experiență gustativă rafinată și echilibrată. Cu o tradiție […]
Rechin în sos de vin
PrinteazaRechin în sos de vin din: fileuri de rechin, masline, rosii cherry, capere, vin alb, zeama de lamaie, busuioc si sare.
Ingrediente:
- 4 fileuri de rechin
- 200 g masline
- 10 rosii cherry
- 1 lingurita de capere
- 250 ml vin alb
- zeama de la o lamaie
- busuioc
- sare
Mod de preparare:
încinge o tigaie de teflon şi frige iute bucăţile de peşte pe ambele părţi, apoi adaugă vinul, caperele şi lasă să dea în câteva clocote.
Unge un vas de yena cu ulei şi aşază bucăţile de peşte, toarnă sosul peste ele, zeama de lămâie şi presară busuioc.
Adauga maslinele, rosiile taiate pe jumatate si toarna o ceasca de apa. Da la cuptor 20 de minute, pana ce sosul a scazut aproape tot.
Rechin în sos de vin
Pofta buna!
Punch Tropical cu Rom și Ananas
Cu arome dulci de ananas și o notă picantă de rom, acest punch este perfect pentru a aduce un strop de vacanță în orice ocazie. Ingrediente Pentru a prepara aproximativ 8 porții de punch cu rom și ananas, ai nevoie de următoarele ingrediente: 500 ml suc proaspăt de […]