Ardei iuti murati cu otet de mere din: ardeiiute, otet de mere, apa, zahar, sare. Ingrediente: 10-15 ardei iuti 1 cana + 2 linguri de oțet de mere 1 cană + 2 linguri de apa 3 linguri de zahăr 2 linguri de sare Mod de preparare: Spălați ardeii. Transferati pe un tocator. […]
Reteta zilei: Ardei bulgaresti murati
PrinteazaO reteta de ardei bulgaresti murati din: ardei iuti bulgaresti, otet, apa, boabe de piper, boabe de mustar si sare.
Ingrediente:
- 1 kg ardei iuti bulgaresti
- 750 ml otet
- 1 l apa
- Boabe de piper
- Boabe de mustar
- Sare de muraturi
Mod de preparare:
Se spala ardeii, se toaca felii subtiri. Se pun borcane de 400/800 ml.
Intr-o oala potrivita se pun la fiert apa, otetul, sarea, boabele de piper si cele de mustar.
Dupa ce da in clocot se lasa la racit 15 minute.
Se toarna apoi lichidul in borcane pana se acopera ardeii.
Se leaga cu folie alimentara si se pune capacul ermetic.
Ardei bulgaresti murati
Pofta buna!
Reteta zilei: Ardei iuti murati cu otet de mere
Reteta zilei: Ardei iuti murati cu morcovi si ceapa
Ardei iuti murati cu morcovi si ceapa din: coriandru, piper, usturoi, chimen, dafin, ulei, ardei iute, morcovi, ceapa, apa, sare. Ingrediente: 1 legatura coriandru 10 boabe de piper negru 2 catei de usturoi, tocat 1/4 lingurita de chimen Frunze de dafin 2 linguri de ulei vegetal 8-10 ardei iuti jalapeno, tăiati rondele 2 morcovi, curatati […]
Reteta zilei: Ardei iuti cu usturoi murati
Ardei iuti cu usturoi murati din: ardei iuti, usturoi, otet, apa, sare, zahar. Poate te intereseaza si: Mix de ardei murati Ardei murati cu usturoi si seminte de mustar Ardei murati cu varza si hrean Ingrediente: 12 ardei iuti 1 cățel de usturoi, curatat si feliat 3 cesti de otet 2 cesti de apa […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ardei bulgaresti murati
- ardei bulgaresti la otet
- ardei bulgaresti pentru iarna
- https://www restaurantedelux ro/retet-zilei-ardei-bulgaresti-murati html
- ardei bulgaresc la borcan
Sunt buni ardeii astia
Dap, am pus si eu, sa vad cum ies
Ca buni mai sunt ardeii astia 😉
Cam tot asa-i pun si eu, dar pun si o lingura de zahar, ca sa iasa compozitia muuuult mai buna 🙂
Astia imi plac ca nu sunt asa de picanti!
Foarte buni au iesit 🙂