Reteta antidiabet: Quiche cu spanac
PrinteazaQuiche cu spanac din: coca, spanac, branza de capra, oua, nucsoara, sare, piper.
- 1 cocă simplă
- 500 g spanac tocat congelat
- 250 g brânză de capră proaspătă
- 3 ouă
- 1 vârf de linguriţă de nucşoară
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intindeţi coca într-o formă de tartă unsă şi puneţi la cuptorul încălzit înainte la termostat 7 (210 grade C).
Fierbeţi spanacul 10 minute în cratiţă. Scurgeţi-l bine, presându-l, ca să nu lase lichid în tartă.
Sfărâmaţi brânza într-un castron, încorporaţi ouăle unul câte unul, adăugaţi nucşoara, sarea şi piperul. Amestecaţi cu spanacul, turnaţi în formă şi ţineţi la cuptor 30 minute.
Pofta buna!