Reteta ardei capia umpluti

Printeaza

Reteta ardei capia umpluti din: ardei capia, sunca, un, branza, telemea, ardei, ceapa, usturoi, patrunjel, boia, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_ardei_capia_umpluti

  • 6 ardei capia galbeni mari
  • 250 g şuncă
  • 150 g unt
  • 400 g brânză cremoasă
  • 100 g telemea de oi sau de capră
  • 1 ardei gras roşu
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 ceapă
  • 1 linguriţă pătrunjel tocat
  • 1 lingură boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai şunca şi ardeiul gras cubuleţe, cea­pa şi usturoiul le toci mărunt şi le aşezi într-un castron mare. Adaugi pătrunjelul tocat fin, brânza cremoasă, untul moale şi telemeaua rasă, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi le amesteci.

Ardeii îi cureţi de cotoare şi nervuri­le din interior, îi speli bine şi-i pui la scurs, după care îi usuci cu prosoape absorbante.

Umpli ardeii cu amestecul de brân­ză, îi aşezi pe un platou şi-i dai la rece pentru două ore. Când îi serveşti, îi tai felii şi-i presari cu boia dulce.

Reteta ardei capia umpluti

Reteta_ardei_capia_umpluti

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.