Reteta biscuiti crocanti

Printeaza

Reteta biscuiti crocanti din: unt, faina, zahar, ou, praf de copt, chipsuri de ciocolata, sare.

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 500 g făină
  • 200 g zahăr
  • 1 ou
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 50 g chipsuri de ciocolată
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron freci bine untul la temperatura camerei. Adaugi oul, bătut cu zahărul şi încorporezi făina proaspăt cernută, cu praful de copt şi sarea.

Acoperi vasul şi-l laşi la rece o jumătate de oră. Torni aluatul într-un şpriţ cu duza mai mare şî modelezi, într-o tavă, biscuiţi sub formă de inimioară.

Presari deasupra chipsuri de ciocolată. Dai biscuiţii la cuptor, la foc moderat, pentru 25 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.