Reteta bors de loboda

Printeaza

Reteta bors de loboda

Ingrediente:Bors de loboda

  • 3-4 legături de lobodă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 cepe
  • 2 linguri orez
  • morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 2 cartofi
  • 1 legătură leuştean
  • 1/2 l borş
  • 1 ceaşcă suc de roşii

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, morcovul, păstârnacul, ră­dăcina de pătrunjel, ţelina, le speli şi le dai pe râzătoare, ceapa o tai mărunt şi le pui pe toate la fiert în 3 l de apă cu sare împreună cu orezul spălat şi scurs bine.

Speli loboda, ceapa verde şi le tai mărunt, cureţi cartofii şi-i tai cubuleţe, le adaugi pe toate în oală după 10-15 minute de fiert şi laşi să fiarbă acoperit.

Separat pui la fiert borşul şi îl torni peste legumele fierte, adaugi sucul de roşii şi leuşteanul tocat, mai dai un clo­cot şi dai oala deoparte.

Borş de lobodă

Bors de loboda

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.