Reteta bors de peste cu verdeata

Printeaza

Reteta bors de peste cu verdeata din: peste, ceapa, morcov, pastarnac, ardei, orez, leustean, bors, pasta de tomate, ulei, cimbru, sare.

Ingrediente:Reteta bors de peste cu verdeata

  • 1 kg peşte (cap, coadă şi înotătoare)
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ardei gras roşu
  • 50 g orez
  • 1 legătură leuştean
  • 500 ml borş
  • 100 g pastă de tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli, le tai în cubuleţe şi le fierbi în 3 litri de apă. Când sunt aproape fierte, adaugi orezul, pasta de tomate, cimbrul şi uleiul.

După ce a fiert şi orezul, torni borşul prefiert, pui bucăţile de peşte şi laşi să dea în clocot 5-10 minute. Sărezi ciorba după gust, stingi focul şi presari leuşteanul fin tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.