Reteta bors de urzici

Printeaza

 Reteta bors de urzici

Ingrediente:

  • 500g urzici
  • 6 fire de ceapă verde
  • sare
  • 1/2 l borş
  • 1 l supă
  • 11/2 l apă
  • 30 g orez
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură de leuştean

 

Mod de preparare:

Urzicile se spală bine şi se opăresc. Se strecoară şi se taie mărunt. La fel se procedează şi cu ceapa verde şi se pun la fiert timp de 35 minute cu apa, supa, uleiul şi sarea.

Se termină cu borşul cu care se mai fierb timp de 10 minute, verdeaţa tocată şi orezul fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.