Remedii Naturiste cu Planta de Stevie: Descoperă Puterea Naturii. Planta de stevie (Stevia rebaudiana) este cunoscută în întreaga lume ca un îndulcitor natural fără calorii, dar proprietățile sale se extind mult dincolo de capacitatea de a îndulci alimentele și băuturile. Bogată în compuși bioactivi, stevia oferă o varietate de beneficii pentru sănătate, inclusiv acțiunea antioxidantă, […]
Reteta bors de hribi
PrinteazaReteta bors de hribi din: hribi, varza, ceapa, faina, ulei, bors, verdeata, sare.
Ingrediente:
- 300 g hribi (proaspeţi sau uscaţi)
- 1 varză mică acră
- 1 ceapă
- 2 linguri de făină
- ulei
- 1 cană de borş
- verdeaţă
- sare
Mod de preparare:
Reteta bors de hribi: Hribii se spală, se fierb, apoi se lasă să se răcească. Varza acră se spală în mai multe ape călduţe, se curăţă, se stoarce, se taie fideluţă, se prăjeşte în ulei încins împreună cu ceapa tocată mărunt.
Când se aureşte, se adaugă făina şi se căleşte în continuare, amestecându-se încontinuu. Hribii se taie felii subţiri şi se adaugă peste varză împreună cu zeama în care au fiert.
lasă la fiert, apoi se potriveşte de sare, se adaugă borşul, se mai lasă să dea un clocot şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Pofta buna!
Salată de Bok Choy cu Nuci și Brânză de Capră
Salată de Bok Choy cu Nuci și Brânză de Capră din: bok choy, nuci, branza de capra, ulei, otet, sare, piper, ceapa verde. Oferind o explozie de arome și texturi, salata de Bok Choy cu nuci și brânză de capră este o creație culinară ce îmbină prospețimea verdețurilor crocante cu bogăția nucilor prăjite și finețea […]
Foarte bun borsul de hribi!