Reteta bors pescaresc

Printeaza

 Reteta bors pescaresc

Ingrediente:Reteta bors pescaresc

  • 500 g peşte mărunt
  • 1 kg peşte mare
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • rădăcină pătrunjel
  • rădăcină păstâmac
  • 1 legatura leuştean
  • 1 kg borş

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală bine peştele. Se pune la fiert peştele mic împreună cu zarzavatul tăiat cubuleţe. Se fierbe circa 30 de minute, se strecoară şi se pune din nou să fiarbă, împre­ună cu borşul fiert separat.

Se adaugă bucăţile de peşte mare şi se mai fierbe 30 de minute. Se potriveşte de sare şi se adaugă leuşteanul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.