Reteta bors de peste cu verdeata

Printeaza

Reteta bors de peste cu verdeata din: peste, ceapa, morcov, pastarnac, ardei, orez, leustean, bors, pasta de tomate, ulei, cimbru, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg peşte (cap, coadă şi înotătoare)
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ardei gras roşu
  • 50 g orez
  • 1 legătură leuştean
  • 500 ml borş
  • 100 g pastă de tomate
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare

Mod de preparare:

Reteta bors de peste cu verdeata: Cureţi legumele, le speli, le tai în cubuleţe şi le fierbi în 3 litri de apă. Când sunt aproape fierte, adaugi orezul, pasta de tomate, cimbrul şi uleiul.

După ce a fiert şi orezul, torni borşul prefiert, pui bucăţile de peşte şi laşi să dea în clocot 5-10 minute.

Sărezi ciorba după gust, stingi focul şi presari leuşteanul fin tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Porc cu Spanac și Brânză Feta

Porc cu Spanac și Brânză Feta. Această rețetă este perfectă pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau ca o opțiune delicioasă pentru un prânz de weekend.   Ingrediente Cotlete de porc (4 bucăți) – De preferat cu os, pentru mai multă aromă. Spanac proaspăt (200 g) – Spălat și scurs. Brânză feta (100 g) […]

Decoct de coajă de stejar pentru hemoroizi

Decoct de coajă de stejar pentru hemoroizi: Remediu natural cu efect astringent și calmant. Coaja de stejar (Quercus robur) este cunoscută pentru proprietățile sale astringente, antiinflamatoare și antiseptice. Decoctul de coajă de stejar este un remediu natural eficient pentru ameliorarea simptomelor hemoroizilor, reducând inflamația, iritația și sângerările. Ingrediente 2 linguri de coajă de stejar mărunțită […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.