Reteta briose cu cafea

Printeaza

Reteta briose cu cafea din: faina, cafea, praf de copt, bicarbonat, ou, zahar, unt, smantana, kahlu, lapte, crema de branza, zahar, boabe de cafea.

Ingrediente:Reteta_briose_cu_cafea

  • 12 forme din hârtie de copt
  • 250 g făină
  • 2 linguri cafea pudră
  • 2 1/2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 ou
  • 100 g zahăr
  • 125 g unt moale
  • 100 g smântână
  • 110 ml Kahlua
  • 100 ml lapte
  • 150 g cremă de brânză
  • 3 linguri zahăr pudră
  • boabe de cafea mocca pentru decorat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Puneţi formele din hârtie în tava pentru brioşe.

Amestecaţi bine făina cu praful de copt, cafea pudră si bicarbonat. Bateţi oul. Adăugaţi cu grijă zahăr, unt, smântână, 50 ml lichior de cafea şi lapte.

Adăugaţi treptat compoziţia de făină şi amestecaţi până când se integrează complet.

Umpleţi aluatul in forme. Lăsaţi 25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului, scoateţi şi lăsaţi brioşele încă 5 minute în forme.

Omogenizaţi crema de brânză, Kahlua şi zahărul pudră, ungeţi brioşele şi serviti-le decorate cu cafea pudră şi boabe de cafea mocca.

Reteta briose cu cafea

Reteta_briose_cu_cafea

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.