Reteta briose cu spanac

Printeaza

Reteta briose cu spanac din: spanac, cascaval, oua, iaurt, ulei, praf de copt, faina, ghimbir, sare, piper.

Ingrediente:Reteta briose cu spanac

  • 200 g spanac congelat
  •  200 g caşcaval
  • 2 ouă
  •  100 ml ulei de măsline
  •  300 ml iaurt
  •  3 linguriţe praf de copt
  •  300 g făină
  •  1 praf de ghimbir
  •  piper
  •  sare

 

Mod de preparare:

Decongelezi spanacul şi îl scurgi bine de apă, iar caşcavalul îl tai cuburi. Amesteci praful de copt cu sarea, piperul şi făina.

Freci ouăle cu uleiul, iaurtul şi spanacul, condimentezi cu ghimbir, apoi adaugi compoziţia făinoasă şi omogenizezi. La final pui cuburile de caşcaval. Preîncălzeşti cuptorul la 180° C şi ungi formele de brioşe cu unt.

Torni compoziţia în forme şi le introduci în cuptor pentru 15-20 de minute. După ce le scoţi, laşi brioşele să se răcorească 5 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.