Reteta briose cu spanac
PrinteazaReteta briose cu spanac din: spanac, cascaval, oua, iaurt, ulei, praf de copt, faina, ghimbir, sare, piper.
- 200 g spanac congelat
- 200 g caşcaval
- 2 ouă
- 100 ml ulei de măsline
- 300 ml iaurt
- 3 linguriţe praf de copt
- 300 g făină
- 1 praf de ghimbir
- piper
- sare
Mod de preparare:
Decongelezi spanacul şi îl scurgi bine de apă, iar caşcavalul îl tai cuburi. Amesteci praful de copt cu sarea, piperul şi făina.
Freci ouăle cu uleiul, iaurtul şi spanacul, condimentezi cu ghimbir, apoi adaugi compoziţia făinoasă şi omogenizezi. La final pui cuburile de caşcaval. Preîncălzeşti cuptorul la 180° C şi ungi formele de brioşe cu unt.
Torni compoziţia în forme şi le introduci în cuptor pentru 15-20 de minute. După ce le scoţi, laşi brioşele să se răcorească 5 minute.
Pofta buna!