Reteta briose cu fulgi de ciocolata
PrinteazaReteta briose cu fulgi de ciocolata din: iaurt, unt, ou, esenta de vanilie, faina, zahar, praf de copt, sare, fulgi de ciocolata.
Ingrediente:
- 200 g iaurt natural
- 50 g unt
- 1 ou
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 400 g făină
- 100 g zahăr
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
- 50 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie în forme. Bati untul cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă.
Adaugi oul şi, după ce s-a omogenizat, iaurtul, sarea şi esenţa de vanilie.
La final, încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi fulgii de ciocolată.
Aşezi compoziţia în forme, doar pe trei sferturi, deoarece brioşele vor creşte.
Le dai la cuptor până se rumenesc.
Reteta briose cu fulgi de ciocolata
Pofta buna!