Reteta briose cu fulgi de ciocolata

Printeaza

Reteta briose cu fulgi de ciocolata din: iaurt, unt, ou, esenta de vanilie, faina, zahar, praf de copt, sare, fulgi de ciocolata.

Ingrediente:

  • 200 g iaurt natural
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 400 g făină
  • 100 g zahăr
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 50 g fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor şi aşezi hârtie în forme. Bati untul cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă.

Adaugi oul şi, după ce s-a omogenizat, iaurtul, sarea şi esenţa de vanilie.

La final, încorporezi făina amestecată cu praful de copt şi fulgii de ciocolată.

Aşezi compoziţia în forme, doar pe trei sferturi, deoarece brioşele vor creşte.

Le dai la cuptor până se rumenesc.

 

Reteta briose cu fulgi de ciocolata

Reteta_briose_cu_fulgi_de_ciocolata

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.