Cocktail cu votca si mure din: mure, scortisoara, frunza de dafin, zahar, votca. Un cocktail usor de pregatit, delicios si savuros cu care iti poti incanta prietenii. Un cocktail este un fel de băutură amestecată, care conține unul sau mai multe tipuri de alcool și arome și unul sau mai multe lichioruri, sucuri de fructe, […]
Reteta briose cu spanac
PrinteazaReteta briose cu spanac din: spanac, cascaval, oua, iaurt, ulei, praf de copt, faina, ghimbir, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g spanac congelat
- 200 g caşcaval
- 2 ouă
- 100 ml ulei de măsline
- 300 ml iaurt
- 3 linguriţe praf de copt
- 300 g făină
- 1 praf de ghimbir
- piper
- sare
Mod de preparare:
Reteta briose cu spanac: Decongelezi spanacul şi îl scurgi bine de apă, iar caşcavalul îl tai cuburi. Amesteci praful de copt cu sarea, piperul şi făina.
Freci ouăle cu uleiul, iaurtul şi spanacul, condimentezi cu ghimbir, apoi adaugi compoziţia făinoasă şi omogenizezi. La final pui cuburile de caşcaval. Preîncălzeşti cuptorul la 180° C şi ungi formele de brioşe cu unt.
Torni compoziţia în forme şi le introduci în cuptor pentru 15-20 de minute. După ce le scoţi, laşi brioşele să se răcorească 5 minute.
Pofta buna!
Salată răcoritoare cu porumb si iaurt
Salată răcoritoare cu porumb si iaurt din: boabe d eporumb, iaurt grecesc, ceapa rosie, ceapa verde, ulei de masline, marar verde, sare, zeama de lamaie. Ingrediente: 250 g boabe de porumb dulce 300 g iaurt grecesc 1 ceapă roşie mare 1 fir de ceapă verde mărar verde ulei de măsline sare zeamă de lămâie […]