Reteta budinca cu branza de vaci

Printeaza

Reteta budinca cu branza de vaci din: cartofi, branza, oua, unt, smantana, lapte, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Reteta budinca cu branza de vaci

  • 1 kg cartofi
  • un pachet brânză grasă de vaci
  • 2 ouă
  • 50 g unt (ori margarină)
  • 50 g smântână
  • 100 ml lapte
  • o linguriţă unt şi una pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coajă, se curăţă şi se taie felii. Se ames­tecă brânza de vaci cu ouăle, untul, smântână şi sarea.

Se aşază, într-o formă unsă cu unt şi presărată cu pesmet, un strat de cartofi şi unul de brânză, alternativ, până se termină compoziţia.

Se toarnă deasupra laptele şi se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.