Reteta budinca de paste

Printeaza

Reteta budinca de paste din: spaghete, suc de rosii, vanata, rosii, ulei, ceapa, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Reteta_budinca_de_paste

  • 1 pungă spaghete
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 vânătă
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Tai vânăta felii subţiri, sărezi şi laşi 2 ore la scurs. Le speli şi le ştergi cu un şervet de hârtie.

Le frigi pe grătar până se înmoaie. Fierbi spaghetele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, după care le scurgi.

Căleşti ceapa tocată şi adaugi apoi usturoiul feliat. Când ceapa devine sticloasă, pui roşiile descojite tocate, sucul de roşii şi sare şi piper după gust.

După ce a scăzut sosul, adaugi pastele, ţii 1 minut şi dai deoparte. Laşi pastele să se răcorească şi aşezi feliile de vinete într-o tavă de tartă, inclusiv pe margini.

Pui pastele, nivelezi şi dai la rece. După ce răstorni, decorezi cu frunze de busuioc.

Reteta budinca de paste

Reteta_budinca_de_paste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.