Reteta cartofi cu spanac
PrinteazaReteta cartofi cu spanac din: cartofi, ceapa, rosii, spanac, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- o ceapă mare
- 2 roşii
- 400 g spanac
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu un praf de sare.
Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei şi se adaugă roşiile, după ce ceapa a devenit translucidă.
Se presară sare şi piper, se lasă 2-3 minute şi apoi se adaugă cartofii bine scurşi.
Se lasă pe foc aproximativ 5 minute amestecând şi apoi se pune spanacul.
Se mai lasă maximum 10 minute pe foc. Se potriveşte de sare si piper si se serveşte.
Reteta cartofi cu spanac
Pofta buna!