Reteta cartofi cu spanac

Printeaza

Reteta cartofi cu spanac din: cartofi, ceapa, rosii, spanac, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • o ceapă mare
  • 2 roşii
  • 400 g spanac
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu un praf de sare.

Ceapa tăiată mărunt se pune la călit în ulei şi se adaugă roşiile, după ce ceapa a devenit translucidă.

Se presară sare şi piper, se lasă 2-3 minute şi apoi se adaugă cartofii bine scurşi.

Se lasă pe foc aproximativ 5 minute amestecând şi apoi se pune spanacul.

Se mai lasă maximum 10 minute pe foc. Se potriveşte de sare si piper si se serveşte.

 

Reteta cartofi cu spanac

Reteta_cartofi_cu_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.