Reteta chec aperitiv cu spanac

Printeaza

Reteta chec aperitiv cu spanac din: unt, oua, faina, praf de copt, ceai verde, spanac, seminte de pin.

Ingrediente:Reteta chec aperitiv cu spanac

  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 250 g făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • o linguriţă ceai verde
  • 250 g spanac decongelat
  • 50 g seminţe de pin

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt şi ceaiul şi apoi se cern. Spanacul decongelat se dă într-un clocot si se lasă la scurs.

Untul se freacă bine cu ouăle si se adaugă amestecul cu făină şi apoi spanacul şi seminţele de pin. Se amestecă şi se toarnă compoziţia în tava de copt unsă şi tapetată cu făină.

Se coace 50 de minute si se lasă să se răcească în tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.