Bruschete cu Ciuperci și Gorgonzola din: ciuperci, branza gorgonzola, paine, unt, usturoi, sare, piper, patrunjel. Descoperă arta culinară italiană prin această rețetă de bruschete cu ciuperci și Gorgonzola, un adevărat festin pentru papilele gustative. Această combinație sofisticată de ciuperci sotate în unt și brânză Gorgonzola cremoasă, servită pe pâine crocantă, promite o experiență culinară memorabilă. […]
Reteta chec cu iaurt
PrinteazaReteta chec cu iaurt din: unt, iaurt, zahar, faina, praf de copt, lamaie, oua.
Ingrediente:
- 170 g unt
- 120 g iaurt
- 170 g zahăr
- 200 g făină
- 1/2 linguriţă praf de copt
- 1 lămâie, zeamă şi coajă
- 3 ouă
ornat:
- 150 g zahăr pudră
- zeama de la 3 lămâi
Mod de preparare:
Reteta chec cu iaurt: Pentru aluat, baţi într-un bol untul cu zahărul, până obţii o compoziţie pufoasă.
Adaugi restul de ingrediente şi amesteci bine. Torni compoziţia obţinută într-o formă tapetată, nivelezi şi dai la cuptor până trece testul scobitorii.
Când este gata, o laşi să se racească, apoi o scoţi din tavă.
Cerni zahărul pudră şi-l combini cu zeama celor trei lămâi, amesteci bine şi îl dai în câteva clocote, apoi torni glazura obţinută peste chec.
Pofta buna!
Înghețată de Levănțică din: smantana, lapte, zahar, levantica. Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta cu deserturi înghețate care răcoresc și încântă simțurile. Înghețata de levănțică este o alegere sofisticată și surprinzătoare, ce aduce un suflu proaspăt în colecția ta de deserturi. Această rețetă combină cremozitatea smântânii pentru frișcă cu aroma delicată și florală a […]