Reteta chiftele de naut

Printeaza

Reteta chiftele de naut din: naut, ceapa, usturoi, patrungel, chimen, ulei, sare, piper, lipie, salata.

Ingrediente:Reteta_chiftele_de_naut

  • 400 g năut conservat, gata fiert
  • o ceapă mare
  • 2 căţei usturoi
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • o linguriţă chimen măcinat
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • lipie maioneză de post
  • salată verde

 

Mod de preparare:

In bolul robotului se pune năutul trecut sub un jet de apă rece şi bine scurs. Se adaugă ceapa tăiată bucăţi mari, pătrunjelul, usturoiul, chimenul.

Se mărunţeşte totul, se potriveşte de sare şi piper şi se formează chiftelele. Se prăjesc aproximativ 5 minute fiecare şi se scot pe şervete de hârtie.

Se servesc cu lipie, maioneză de post şi salată verde.

Reteta chiftele de naut

Reteta_chiftele_de_naut

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.