Risotto cu Trufe și Ciuperci din: orez, trufe negre, ciuperci, supa de legume, unt, parmezan, ceapa, usturoi, sare, piper. Descoperă secretul unui risotto autentic italian, îmbogățit cu trufe negre și ciuperci proaspete. O combinație rafinată de arome, perfectă pentru o cină specială. Ingrediente: 200g orez Arborio 100g trufe negre 200g ciuperci proaspete 1 litru supă […]
Reteta chiftelute
PrinteazaReteta chiftelute din: peste, paine, faina, ceapa, sare, piper ou, ulei, verdeata, usturoi.
Ingrediente:
- 600 g peşte alb
- 50 g pâine albă
- 40 g făină
- 50 g ceapă
- sare
- piper
- 1 ou
- verdeaţă
- 150 ml ulei
- 10 g usturoi
Mod de preparare:
Reteta chiftelute: Cureţi peştele şi îl pui la fiert în apă rece cu sare. După ce a fiert, îl scurgi de apă şi îl laşi să se răcească.
După ce carnea de peşte s-a răcit, o treci prin maşina de tocat împreună cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, ceapa, usturoiul şi verdeaţa. Amesteci oul cu piperul şi sarea, adaugi amestecul la compoziţia de carne de peşte şi omogenizezi.
Formezi chifteluţe, le tăvăleşti prin făină, apoi le prăjeşti într-o baie de ulei încins. Serveşti chifteluţele calde, ca aperitiv.
Pofta buna!
Chec Pufos Tradițional – Rețeta Autentică de Familie
Chec Pufos Tradițional – Rețeta Autentică de Familie din: oua, zahar, faina, lapte, ulei, praf de copt, esenta de vanilie, sare. Descoperă secretul unui chec pufos și delicios cu această rețetă tradițională de familie. Perfect echilibrat și ușor de preparat, acest chec este o alegere ideală pentru orice ocazie. Ingrediente: 4 ouă la temperatura […]