Reteta chilca cu ceapa

Printeaza

Reteta chilca cu ceapa din: chilca, ceapa, oet, lamaie, untdelemn, masline, patrunjel.

Ingrediente: Reteta chilca cu ceapa

  • 500 g chilcă
  • 3 cepe
  • 2 linguri oţet
  • 1 lămâie
  • 3 linguri untdelemn
  • 1 pumn de măsline
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Chilca se scurtează de capete, se spală şi se scurge bine, apoi se pune într-un şervet la uscat .

Lămâia se taie felii,ceapa se taie peştişori pătrunjelul se toacă.

Se aşază peştişorii în castron, se presară cu ceapă, verdeaţă, se ornează cu măsline şi lămâie.

Se toarnă ploaie oţetul apoi uleiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.