Reteta ciorba cu carne de porc
PrinteazaReteta ciorba cu carne de porc
- 1/2 kg carne de porc cu os
- morcov
- 1/2 ţelină
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 1 linguri pastă de ardei
- 1/2 l borş
- sare
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Pui carnea în apă cu sare se foc, o dai într-un clocot, o speli cu apă rece, apoi o pui la fiert în 3 l de apă cu sare, timp de 40-45 de minute. Intre timp, cureţi morcovul, ţelina şi ceapa, le toci mărunt, cureţi şi speli şi cartofii, apoi îi tai în cuburi mai mari.
Când carnea este aproape fiartă, pui toate legumele, pasta de ardei şi potriveşti gustul de sare. Separat, dai borşul într-un clocot şi când toate au fiert îl adaugi în ciorbă, iei oala de pe foc şi presari patrunjel tocat fin.
Ciorbă cu carne de porc
Poftă bună!
Cea mai buna ciorba!