Reteta ciorba cu carne de porc

Printeaza

 Reteta ciorba cu carne de porc

Ingrediente:Ciorba cu carne de porc

  • 1/2 kg carne de porc cu os
  • morcov
  • 1/2 ţelină
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 linguri pastă de ardei
  • 1/2 l borş
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pui carnea în apă cu sare se foc, o dai într-un clocot, o speli cu apă rece, apoi o pui la fiert în 3 l de apă cu sare, timp de 40-45 de minute. Intre timp, cureţi morcovul, ţelina şi ceapa, le toci mărunt, cureţi şi speli şi cartofii, apoi îi tai în cuburi mai mari.

Când carnea este aproape fiartă, pui toate legu­mele, pasta de ardei şi potriveşti gus­tul de sare. Separat, dai borşul într-un clocot şi când toate au fiert îl adaugi în ciorbă, iei oala de pe foc şi presari patrunjel tocat fin.

Ciorbă cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Cea mai buna ciorba!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.