Reteta ciorba de perisoare de peste

Printeaza

Reteta ciorba de perisoare de peste din: carne de peste, ou, franzela, verdeata.

Ingrediente:Reteta ciorba de perisoare de peste

  • 100 g carne de peşte (ştiucă, şalău, crap)
  • 1/2 ou
  • 1/2 franzelă
  • verdeaţă

 

 

Mod de preparare:

Carnea de peşte curăţată şi dezosată se dă prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată şi stoarsă.

Se amestecă cu oul şi verdeaţa tocată, pană se omogenizează.

Se formează perişoare mici, care se fierb în puţină apă clocotită 10-15 minute.

Se scot şi se pun în ciorba ţărănească preparată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.